ANNONCE

Khader forlader dansk politik

28. november 2011 06:19 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Khader forlader dansk politik
Billede mangler

Det tidligere folketingsmedlem for De Konservative, Ny Alliance og Det Radikale Venstre, Naser Khader, har besluttet sig for at forlade dansk politik.
Det fortæller han på sin Facebook-profil.
– Ja, nu forlader jeg dansk politik. Jeg genopstiller ikke. Lige nu har jeg ingen abstinenser og savn. Men det har været 15 gode år. Jeg glæder mig til min nye tilværelse, hvor jeg skal arbejde for en tænketank og pendle mellem DK, USA og Mellemøsten. Desuden skal jeg arbejde for et par danske medier, hvor jeg vil udfolde min viden om bl.a. verden, Mellemøsten og frihedsværdierne, skriver han.
Naser Khader stillede ved valget op for de konservative, men kom ikke ind i Folketinget.
Trods afskeden med dansk politik, så bliver han boende i Danmark.
– Men jeg bliver boende i Danmark! I Danmark er jeg ikke født, men her har jeg hjemme. Det er også herfra min verden går. Så I slipper ikke helt af med mig, siger Naser Khader på sin facebook-profil.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu