Kidnappet dreng får chips og legetøj

3. februar 2013 16:58 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kidnappet dreng får chips og legetøj
Billede mangler

USA: Den krigsveteran, der nu på sjette døgn holder en femårig dreng som gidsel i en underjordisk bunker i den amerikanske stat Alabama, gør situationen så »behagelig som muligt« for drengen.

 

Det oplyser de amerikanske myndigheder ifølge CNN.com.

Drengen blev taget som gidsel tirsdag, da han befandt sig på en skolebus sammen med flere andre børn. Ifølge de amerikanske myndigheder steg en bevæbnet mand, som efterfølgende er blevet identificeret som den 65-årige Vietnam-veteran Jimmy Lee Dykes, om bord på bussen, hvor han skød og dræbte buschaufføren, og herefter tog den femårige dreng med ned i en bunker.

Ifølge myndighederne har gidseltageren givet lov til, at drengen kan få chips og legetøj bragt ned i bunkeren. Han har også accepteret, at drengen får adgang til den medicin, han tager.

Desuden har gidseltageren til myndighederne oplyst, at der i bunkeren er tæpper og en radiator.

Forsyningerne bliver bragt til bunkeren gennem et plastikrør. Det er også igennem røret, at forhandlingerne med gidseltageren foregår, men indtil videre har det ifølge CNN.com været sparsomt med oplysninger om, hvad det er, gidseltageren kræver, før han vil lade drengen gå.

Det vides ikke, om gidseltageren gik specifikt efter den femårige dreng, da han tirsdag steg om bord på bussen, men ifølge myndighederne er der ingen tegn på, at de to kender hinanden.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu