KIF klar til Champions League

13. marts 2013 20:16 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
KIF klar til Champions League
Billede mangler

I en kamp mellem Team Tvis Holstebro og KIF Kolding København, der blev præget af de to mandskabers gode fysik, blev der virkelig gået til stålet. Og længe så det ud til, at Team Tvis ville få udbytte af en energisk indsats mod Håndboldligaens tophold.

 

Men i kampens sidste ti minutter fik KIF udbytte af holdets klart større erfaring og fik tilkæmpet sig et afgørende forspring, der gjorde, at holdet kunne vinde 30-26 og dermed definitivt sikre sig ligaens førsteplads i grundspillet med dertil hørende kvalifikation til næste sæsons Champions League. 

Det holdt dog hårdt for KIF. Holdet har i de seneste kampe haft visse problemer med at få bagspillet til at flyde og få spillet den svenske angrebsstjerne Kim Andersson op til skud, og det problem fortsatte onsdag over for Team Tvis’ offensive forsvar, der fik lagt et godt pres på gæsternes angreb, så KIFerne begik en mængde fejl.

Det forstod Tvis-mandskabet at udnytte i holdets gode kontrafase, hvor især fløjen Patrick Wiesmach var en effektiv skarpretter.

Kasper Hvidt havde dog også valgt at være med i kampen, og derfor fik Tvis ikke det fulde udbytte ud af de forholdsvis mange chancer, holdet tilspillede sig gennem kampen.

Nederlaget til Team Tvis betyder også, at Klavs Bruun Jørgensens tropper blev sat lidt tilbage inden grundspillets sidste runde i kampen om rækkens fjerdeplads mod Aalborg Håndbold – en placering, der giver ét point med over i slutspillet.

Tvis skal nu håbe på, at Aalborg sætter point til mod Skanderborg, mens Tvis selv vinder i Sønderborg.

I slutspillet kan KIF – ud over Champions League-kvalifikationen – konstatere, at jagten på DM-guld begynder med to pluspoint og fordel af hjemmebane i en eventuelt tredje og afgørende DM-finale.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu