KIF København-direktør er uønsket i Kolding

26. februar 2013 10:39 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
KIF København-direktør er uønsket i Kolding
Billede mangler

Elitehåndboldklubben KIF Kolding Københavns direktør, Jens Boesens, velkendte og ofte iltre temperament er nu ifølge KIFs hovedforening gået for vidt og har skabt så dårligt et arbejdsklima på hjemmebanen i Kolding-Hallerne, at Boesen ikke længere må vise sig på personalekontoret eller tale til medarbejderne.

 

Det fremgår af en mail, som KIFs hovedforenings formand, Jørgen Lildballe, mandag sendte ud til en lang stribe bestyrelsesmedlemmer i flere KIF-selskaber, skriver JydskeVestkysten.

Overskriften på mailen er ‘Nødråb!’, hvorefter Lildballe over fire sider beskriver, hvordan KIF Elite ikke betaler sine regninger, og hvordan direktør Jens Boesen verbalt har ‘overfaldet’ haldirektør Per Bertelsen på den mest ’svinske’ facon.

Lildballe vil ikke konkretisere episoden over for JydskeVestkysten.

Mailen munder ud i, at elitehåndboldselskabets bestyrelse senest på fredag klokken 12 skal acceptere krav om, at Jens Boesen ikke længere viser sig på KIF Drifts kontor, og at han ikke på nogen måde henvender sig til eller taler til KIF Drifts eller cafeteriets personale.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu