Kim Brink undskylder bortvisning: Vanvittig dumt af mig

4. april 2013 23:36 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kim Brink undskylder bortvisning: Vanvittig dumt af mig
Billede mangler

Vejle Boldklub Kolding hentede torsdag en smal sejr over Hobro efter en hektisk slutfase, hvor klubbens direktør Kim Brink blev bortvist.

 

Det skete, efter han højlydt brokkede sig til dommer Henning Jensen i forbindelse med et frispark til hjemmeholdet.

– Jeg har lige undskyldt overfor spillerne. Det var selvfølgelig en vanvittig dum reaktion af mig, at jeg blev ved med at påpege, at bolden skulle lægges længere tilbage på banen. Jeg har ret i det, jeg siger, men derfor skal jeg ikke blive ved, som jeg gjorde. Jeg følte der kort før tid, at noget af det eneste, de kunne score på, var sådan et frispark. Derfor var det så vigtig, men jeg overreagerede, og det skal jeg ikke gøre. Det var dumt af mig, siger Kim Brink, til Vejle Boldklub Koldings hjemmeside.

Han glæder dig så samtidig over, at klubben nu ligger godt placeret i kampen om oprykning til Superligaen. Fusionsklubben topper lige nu NordicBet Ligaen.

– Med Lyngby-kampen fra efteråret har vi vundet fire kampe i streg i turneringen, og sejren i dag var utrolig vigtig både på pointkontoen og i forhold til at få bygget en selvtillid, og den selvtillid har vi fået med de fire sejre, siger Kim Brink.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu