ANNONCE

Kitesurfer i voldsom ulykke

13. september 2020 14:31 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En mandlig kitesurfer er på Aarhus Universitetshospital i Skejby efter ulykke. Uvist endnu, hvem han er.

Østjyllands Politi har en indsatsleder på plads ved vandet i nærheden af Ahl Hage sydvest for Ebeltoft på Djursland. Her er en formentlig alvorlig ulykke hændt en kitesurfer. Ifølge vidner på stedet blev den mandlige kitesurfer trukket flere meter op i luften.

– Vi er i gang med at undersøge, hvad der er sket, men vi ved det ikke endnu. Det, jeg kan sige, er, at han er faldet ned og har slået sig, siger vagtchef René Ludvig fra Østjyllands Politi klokken 14.20.

Efterfølgende blev den kvæstede mand flyttet til Aarhus Universitetshospital i Skejby, der siden har underrettet politiet om sagen. Omfanget af mandens skader er for nuværende ukendt for politiet.

Politiet er blandt andet i gang med at finde en identitet på den tilskadekomne. Han var iført våddragt og en vielsesring, men ingen umiddelbare identifikationspapirer.

– Hvis han nu er kommet så galt af sted, at hans pårørende hurtigst muligt skal til ham, så er vi jo nødt til at finde frem til hans identitet, siger vagtchefen. Det arbejder politiet på stedet i skrivende stund med.

Ifølge politiet er der en del kitesurfere i området, der har deltaget i en form for event.

Kitesurfing foregår på havet. Man står reelt på et surfbræt samtidig med, at en drage-lignende skærm er forbundet til kroppen. Vinden trækker i skærmen og giver fart.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu