ANNONCE

Klagede til politiet over ulovligt dokument

23. januar 2020 22:34 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Nu har politiet udsendt en advarsel.

Klagede til politiet over ulovligt dokument
Det er uvist, hvad den unge mand skulle bruge det falske dokument til. Genrefoto.

En teenager fra Ontario i Canada opførte sig muligvis dummere, end politiet tillader, da han tirsdag i denne uge kontaktede politiet for at klage over, at han ikke havde modtaget det falske dokument, han havde bestilt.

CTV News skriver, at den unge mand havde bestilt et ulovligt identifikationskort. Han fortalte politiet, at han indgav bestilling på kortet, efter at han ahvde set en annonce for det på sociale medier.

Artiklen fortsætter under videoen

Da han ikke modtog et falsk ID, valgte han altså at kontakte politiet for at klage.

Problemerne stopper dog ikke her for den unge mand. Ifølge CTV News afgav den unge mand flere personlige oplysninger til den person, han bestilte det ulovlige dokument hos.

Det har fået politiet til at udsende en officiel advarsel til lokalbefolkningen:

– Vi beder indtrængende folk om at beskytte deres personlige information. Du åbner op for, at din identitet kan blive stjålet, hvis du sender personlige oplysninger til en ukendt person, lyder advarslen fra politiet, ifølge CTV News.

Den unge mand står nu uden sine penge, uden ulovligt identifikationskort og i øvrigt som årsag til, at politiet i hans lokalområde har sendt en officiel advarsel ud om, at ingen skal gøre som ham.

Historien melder ikke noget om, hvorvidt den unge mand også bliver sigtet for forsøg på at købe det falske dokument.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu