Klamme rengøringsfejl: Dette må du aldrig gøre

16. juli 2019 11:45 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Selv om vi er overbevist om, at vi holder vores husstand pæn og ren, kan der sagtens være noget, vi gør helt forkert eller glemmer.

Selv om vi jævnligt gør rent, sørger for at få sat opvaskemaskinen igang og også jævnligt får vasket tøj, så er det slet ikke sikkert, at vi får bugt med fedtpletter, støv og bakterier. For det er ikke nok bare at få tingene gjort, det skal også gøres rigtigt. Desuden er der ting og genstande vi måske overser eller glemmer.

Allervigtigst er det at komme rundt i krogene og bruge sine remedier rigtigt. Det gælder både når det handler om den egentlige rengøring men bestemt også i forbindelse med opvask og og tøjvask. Desuden skal man være ekstra opmærksom på genstande, mange er i berøring med, og som derfor kan være smækfyldt med bakterier. Blandt andet dørhåndtag, vandhaner og såmænd også fjernbetjeningen til TV´et. For når man alligevel er i gang, kan man jo lige så godt få tingene gjort ordentligt første gang.

Carolyn Forte, direktøren hos Good Housekeeping Institute Cleaning Lab har en række gode bud på, hvad og hvordan man med fordel kan gribe rengøringen an. Følger man disse tips og tricks, kan man være sikker på, at indsatsen for alvor batter noget.

Se de gode råd i galleriet over artiklen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu