ANNONCE

Klamme svedpletter? Sådan fjerner du dem

31. januar 2021 20:42 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Svedpletter kan være meget svære at komme af med, men en række simple tricks kan fjerne dem.

I en tid hvor fitnesscentrene holder lukket og foreningslivet er ufrivilligt lukket ned, så er der nok mange danskere, der forsøger at holde formen ved lige på anden vis.

Dette kan være ved at lave øvelser hjemme på matriklen, mens andre har valgt at snørre løbeskoene for at holde sig igang.

En ting er dog sikkert og vist, når det kommer til motion og holde sig i form – man får pulsen op og der skal svedes igennem, hvor ucharmerende det end måtte lyde.

Derfor er det også vigtigt at være god til at få vasket det sure sportstøj, men som mange nok ved kan svedpletter være en drilsk størrelse at komme til liv på tøjet.

Cleanipedia har set nærmere på, hvordan du får fjernet svedpletterne fra både det hvide og kulørte tøj.

I galleriet øverst har vi samlet de bedste råd til at fjerne svedpletterne.

Få mere ud af træningen

Et nyt studie viser, at der kan være en række fordele herunder en øget fedtforbrænding ved at træne, før man spiser morgenmad, skriver Healthline.

Deltagerne i studiet deltog alle i cykeltræning ved moderat intensitet klokken 08.00 om morgenen. Dog var gruppen inddelt i dem, der spiste morgenmad inden træning, og dem, der ikke gjorde.

– Det største, vi kan tage med fra studiet, er, at timingen af vores måltider i relation til træning kan have en dybtgående indflydelse på den måde, vi reagerer på træningen. For folk, der ønsker at maksimere sundhedsfordelene ved at motionere, kan det at træne efter en nats faste, give større resultater sammenlignet med, hvis man spiser før, man træner, lyder det fra Javier Gonzales, der er forfatter på studiet og lektor i menneskets fysiologi ved University of Bath.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu