ANNONCE

Klamt: 15 fejl du sikkert begår med rester

27. september 2020 06:02 | Af: Jeppe Bjerre Trans, jt@newsbreak.dk

Mange tusind danskere bliver hvert år syge med madforgiftning. Det kan blandt andet skyldes forkert håndtering af rester.

Madrester kan i mange tilfælde sagtens gemmes og spises senere til gavn for både klimaet og din egen pengepung.

Det er dog vigtigt, at man ved, hvordan man skal håndtere madrester, så man undgår at give sig selv og familien en omgang madforgiftning.

Det gælder både i forhold til nedkøling, opbevaring og opvarmning af resterne.

Det amerikanske magasin, Real Simple, har således lavet en oversigt over, hvilke fejl man ikke bør begå med madrester.

Du kan se 15 ting, du skal være opmærksom på i galleriet ovenfor.

Flere tusind bliver syge

Der er rigtig mange gode grunde til, at man bør være særdeles forsigtig i sin omgang med mad- og madrester.

Hvert år bliver flere tusinde danskere således syge med bakterier eller vira, som de får fra mad.

I mange af tilfældene skyldes det for dårlig hygiejne i forbindelse med madlavning.

I faktaboksen herunder kan du blive klogere på nogle af de mest almindelige sygdomsfremkaldende bakterier og vira i fødevarer – samt hvordan du undgår at blive smittet med dem.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu