ANNONCE

Klamt! Sådan gør du toiletbørsten ren

17. januar 2021 21:56 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En toiletbørste kan hurtigt blive slidt og trist, men det er vigtigt at blive ved med at rengøre den.

Toiletbørsten er fast inventar på de danske badeværelser – her bliver den flittigt brugt til at rense toilettet, når der har opstået et behov.

Men hvor børsten kan få toilettet til at fremstå skinnende rent, så er det måske ikke alle, der overvejer, at toiletbørsten altså også skal renses – og det samme skal den holder, som toiletbørsten er i.

De fleste løser dette problem ved at købe en ny toiletbørste af og til, men at rense toiletbørsten ofte burde være en fast bestanddel i dét at gøre badeværelset rent. Og særligt i en tid hvor der er fokus på bakterier og smitterisiko, så trænger toiletbørsterne altså til lidt rengøringskærlighed.

Hos Samvirke har husholdningsrådgiver Winnie From Thesbøl givet sit besyv med, når det kommer til at holde toiletbørsten ren – og her anbefalingen, at børsten skal gøres rent tre til fire gange om måneden.

Cleanipedia har man samlet en række gode råd til at gøre toiletbørsten og toiletbørsteholderen skinnende ren. Og her anbefaler man, at man gør toiletbørsten ren umiddelbart efter, at man har gjort resten af badeværelset rent.

I galleriet øverst kan du se de gode råd til at rengøre toiletbørsten.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu