ANNONCE

Klar, parat, bag! Nu starter Den store bagedyst

3. oktober 2020 09:04 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Ti nye deltagere står klar til at kaste sig ud i konditorklassikere og pandekagedej.

Klar, parat, bag! Nu starter Den store bagedyst
10 nye deltagere står klar til at kaste sig ud i bageprojekter i Den store bagedyst 2020. KLIK VIDERE OG MØD DELTAGERNE. Foto: Carsten Mol/ DR

Klar, parat, BAG!

Det bliver igen en fast del af danskernes lørdag, når Den store bagedyst vender tilbage.

Artiklen fortsætter efter videoen

I aften indtager ti nye deltagere bageteltet, der i denne omgang overholder afstandskrav, er sprittet godt af og ellers lever op til alle restriktioner i forbindelse med coronavirus.

For årets udgave af Den store bagedyst er optaget midt i pandemien, men den har heldigvis ikke sat en stopper for programmet, der får premiere lørdag den 3. oktober.

Her skal deltagerne blandt andet testes i konditorklassikere og pandekagedej.

Tegne med pandekagedej

Ifølge programomtalen byder det første afsnit af Den store bagedyst på en række svære udfordringer for de ti amatørbagere, som du kan blive klogere på i galleriet ovenfor.

Det er helt bestemt med nerverne udenpå tøjet, at de ti amatørbagere gør klar til den niende omgang af bageprogrammet, der efterhånden har opnået en form for kultstatus i Danmark.

Fem kvinder og fem mænd indtager køkkenerne, hvor de i første omgang skal udfordres i konditorklassikere.

Men de skal også finde deres kreativitet frem, for de skal også kæmpe med pandekagedej. Det tyder på, at det ikke ligefrem er en klassisk pandekage, deres dej skal blive til, for de skal nemlig tegne med dejen.

Desuden byder første afsnit på en gæstedommer, når de ti deltagere får sved på panden over en vild chokoladeudfordring.

Den store bagedyst bliver sendt på DR1 klokken 20.00 lørdag.

Twist og turns

DR har allerede løftet lidt af sløret for, at der kommer til at ske nogle ændringer i årets udgave af Den store bagedyst.

Blandt andet er én af de markante ændringer, at der i flere af programmerne kommer til at være gæstedommere, som seerne fik en lille bid af i programmet i 2019.

– Vi har fundet på en masse nye udfordringer og har endnu engang lagt hovederne i blød for at lave twists and turns, som vi ikke har leget med før, lyder det fra Søren Olsen, der er redaktør på Den store bagedyst, og fortsætter:

– Vi har inviteret spændende gæster ind, som er store kanoner inden for kageverdenen, og der kommer til at være udfordringer både i og uden for teltet, siger han.

Redaktøren understreger dog også, at det ikke er så store ændringer, at seerne falder bagover. Han mener slet ikke, at man som seer vil lægge mærke til det.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu