Klaus Riskær anklages for ulovlig hjemmehjælp

1. marts 2012 12:24 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Klaus Riskær anklages for ulovlig hjemmehjælp
Billede mangler

Selvom han sidder bag tremmer, har erhvervsmanden Klaus Riskær Pedersen været en driftig mand med penge mellem hænderne.
Sådan lyder det fra anklagemyndigheden, som i dag har hevet Riskær for en dommer i sagen, som forventes at vare op mod seks uger.
Blandt de nye anklager lyder, at erhvervsmanden, der netop nu sidder tiltalt for blandt andet skyldnersvig af særlig grov karakter, i løbet af 2010 skulle have modtaget fire udbetalinger på i alt 539.062,50 kroner, som konkursboet efter finansmanden ellers havde krav på. Det skriver Ekstra Bladet.
Derudover mener Statsadvokaturen for Særlig Økonomisk Kriminalitet, at Riskær har drevet virksomhed, selv om han i juni 2008 af landsretten er frakendt retten til at lede og drive virksomheder.
Blandt de nye virksomheder skulle være to hjemmehjælperfirmaer med ikke under 50 ansatte.
Forud for sagen, der stammer fra november 2011, udtalte den fængslede finansmand i en kort pressemeddelelse:
“Den ny straffesag er endnu en i rækken af straffesager, som nu tager hul på sit tredie årti. Jeg forudser denne gang, en hurtig og kort sag der bør føre til frifindelse,” lyder det fra Klaus Riskær Pedersen.
Anklagemyndigheden kræver mere fængselsstraf, såfremt der falder dom i den nye sag, mens den fængslede finansmand gennem sin forsvarer fortæller, at han går efter frifindelse.
Kilde: Ekstra Bladet

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu