Klavs Bruun: Sindssyg stolt

24. marts 2013 19:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Klavs Bruun: Sindssyg stolt
Billede mangler

– Jeg er sindssygt stolt. Ganske enkelt. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vi kunne ende foran Wisla Plock i det her gruppespil. Der er tale om et hold, som alle havde som favorit til at nå Final4, og nu har vi altså slået dem to gange og tilmed sendt dem ud af turneringen. Jamen … det er helt vildt, siger træneren for Team Tvis efter sejren over polakkerne, der sikrede hans hold førstepladsen i gruppespillet og en plads i EHF Cup’ens kvartfinale .

 

– Team Tvis er blevet et mere stabilt hold i denne sæson, vil jeg hævde. Selvfølgelig har vi udsving, men i dagens kamp varer de meget kort. Det er klart, at man kan plukke nogle ting ud af kampen mod Plock, fx Mads Christiansens første 40 minutter, hvor han er fantastisk, samt nogle vigtige redninger af Rasmus Lind. Men glansnummeret var igen vores forsvar, og mon ikke de, der tvivlede på, at Michael Bruun og jeg kunne få et stærkt forsvar op og stå, må indrømme, at de tog fejl, siger Klavs Bruun med et grin og hæfter sig ved betydningen for klubben. Og for dansk håndbold.

– Det her er stort for Team Tvis – og det er stort for dansk håndbold, fordi de gode resultater kan trække flere danske hold ind i de europæiske turneringer. Så alt i alt har det egentlig være en ret god dag, siger træneren.

Han kan nu se frem med spænding til tirsdagens lodtrækning, hvor Team Tvis i kvartfinalen kan trække enten KIF Kolding København eller en af de tre tyske deltagere i turneringen, Magdeburg, Frisch auf Göppingen eller Rhein-Neckar Löwen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu