Klublegende fortsætter som cheftræner i Herning

22. marts 2013 09:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Klublegende fortsætter som cheftræner i Herning
Billede mangler

Kvartfinale-nederlaget til Rødovre Mighty Bulls får dog ikke Bjorkstrand til at trække stikket og forlade klubben, selvom han havde en opsigelsesklausul efter denne sæson i sin kontrakt.

 

– Todd fortsætter. Det er også Todd, der stiller holdet i næste sæson. Han er mere tændt end nogensinde før, siger Herning Blue Fox’ formand, Claus Sørensen til aoh.dk.

Todd Bjorkstrand har været træner for Herning siden 2002, og inden da spillede han selv på holdet fra 1988-2002. Selvom han fortsat er skuffet over den tidlige exit fra slutspillet, er han gået i gang med at bygge holdet op til næste sæson.

– Ansvaret er også mit. Vi formåede ikke at hæve niveauet i slutspillet, som man skal gøre, siger Todd Bjorkstrand, som over for aoh.dk bekræfter, at der bliver skiftet ud i truppen før næste sæson.

En af ændringerne bliver, at den assisterende træner, Adam Wozninski, der har stået ved Bjorkstrands side i alle årene og har været i klubben i 23 år, ikke længere kommer til at tage plads i boksen under kampene.

Ifølge hockeyligaen.dk har klubben opsagt samarbejdet med ham.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu