Knivofre fra OUH er opereret

16. marts 2012 20:07 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Knivofre fra OUH er opereret
Billede mangler

De tre ansatte på psykiatrisk afdeling, der tidligere fredag blev overfaldet af en patient med en kniv, er nu blevet opereret. Det skriver Region Syddanmark i en pressemeddelelse.
Alle tre medarbejdere har fået voldsomme læsioner ved overfaldet. Operationerne på Odense Universitetshospital er nu slut, og de tre patienter er under intensiv behandling.
Patienternes tilstand er stabil, men for i hvert fald den enes vedkommende fortsat kritisk. De overfaldne modtager den optimale behandling af de relevante specialister på hospitalet.
Det er ikke muligt på nuværende tidspunkt at sige mere om patienternes tilstand.
Knivstikkeren fra Odense Universitetshospitals psykiatriske afdeling er tidlig fredag aften stadig isoleret inde i bygningen. Fyns Politi frygter, at han stadig er bevæbnet med den kniv, som han har stukket en læge og to sygeplejersker ned med.
“Vores formodning går på, at han har kniven på sig inde i lokalet. Og det er det, der gør, at han er farlig at trænge ind til,” siger politinspektør og linjechef ved beredskabet Bjarne Sørensen til Newspaq.
Politiet venter omkring lokalet, hvor den psykisk syge mand opholder sig, og forsøger at få en dialog i gang.
“Situationen er det, vi kalder fastfrosset. Vi har den tålmodighed, der skal til for at det lykkes, og han kan blive talt ud. Hvis der opstår en situation, hvor vi skal ind og hente ham, så er vi også parate til det,” siger Bjarne Sørensen.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu