Knivrøver hærgede gade: Pågrebet i Rema

18. maj 2019 09:23 | Af: Nicklas Skyum Clausen, nc@newsbreak.dk

Tre personer er siden torsdag nat blevet røvet på Frederiks Allé i det centrale Aarhus.

OPDATERING 14.07: I en pressemeddelelse oplyser Østjyllands Politi, at gerningsmanden er blevet anholdt.

Det lykkedes lørdag formiddag politiet at finde frem til identiteten på den formodede gerningsmand, men han var ikke til at træffe på de adresser, politiet opsøgte.

Klokken 13.18 fik politiet en anmeldelse om, at et par vagter tilbageholdt en aggressiv butikstyv i Rema 1000. En patrulje var kort efter fremme, og de kunne konstatere, at gerningsmanden var den mistænkte til røverierne. Den 33-årige blev straks anholdt og sigtet.

Ved det ene af røverierne deltog en anden gerningsmand, som Østjyllands Politi fortsat forsøger at finde frem til.

ORIGINALARTIKEL:

Siden torsdag nat er tre personer blevet røvet stort set samme sted og på stort set samme måde på Frederiks Allé i det centrale Aarhus.

Alle tre personer er blevet truet med kniv og ført til en nærliggende hæveautomat, hvor gerningsmanden har truet dem til at hæve et større pengebeløb, fortæller vagtchef Flemming Lau fra Østjyllands Politi til Newsbreak.dk.

Torsdag nat var ofret en 31-årig mand, der blev udsat for røveriet klokken 02.25.

Han havde bemærket to personer, der fulgte efter ham, og da han kom ind i opgangen ved hans bopæl på Frederiks Allé 91 fulgte de to personer med ham ind i opgangen. Her blev forurettede truet til at udlevere sin telefon, dankort og diverse ID-kort.

Ifølge Flemming Lau blev manden også ført hen til hæveautomaten.

To yderligere røverier

Det seneste røveri foregik lørdag lidt før klokken otte på Frederiks Allé. Ud for nummer 93 blev en kvinde på 28 år truet med kniv til at hæve penge i samme automat.

Det er præcis samme sted, som en 28-årig mand fredag aften blev røvet. Han fik ført en kniv mod halsen og tvunget til at hæve penge i automaten, lyder det fra Flemming Lau.

Politiet har efter røverierne sat massivt ind i området, fortæller vagtchefen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu