ANNONCE

Knivstik i shoppingcenter: Mand efterlyses

30. januar 2020 15:46 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 30-årig mand blev onsdag eftermiddag stukket af en butikstyv i Storcenter Nords parkeringskælder i Aarhus.

Knivstik i shoppingcenter: Mand efterlyses
En 30-årig mand blev onsdag eftermiddag stukket i maven i parkeringskælderen ved Storcenter Nord. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix/ Arkiv

Onsdag eftermiddag udspillede der sig et alvorligt drama i parkeringskælderen i Storcenter Nord i Aarhus. En butiksvagt havde taget en mand i at stjæle tøj og ville konfrontere ham.

Da blev manden aggressiv, og da en 30-årig mand ville hjælpe til, blev han stukket med kniv af tyven.

Artiklen fortsætter efter videoen

Østjyllands Politi efterlyser nu gerningsmanden og den bil, som han kørte fra stedet i, fremgår det af en pressemeddelelse og døgnrapporten.

Tog om vagtens hals

I parkeringskælderen ville en butiksvagt konfrontere en mand, som vagten havde set stjæle tøj fra en butik i storcentret. Men det fik manden til at gribe fat om vagtens hals.

Det så en 30-årig mand, der også befandt sig i parkeringskælderen. Han kom til undsætning sammen med en anden butiksvagt. Det fik tyven til at trække en kniv og stikke den 30-årige i maven.

Episoden fandt sted klokken 16.30.

Flygtede med en kvinde

Tyven flygtede herefter. Han blev hjulpet af en kvinde, der blandt andet samlede en trøje op, som han havde tabt.

De satte sig begge ind i en sølvfarvet Kia Sorrento, som kørte fra stedet. Både bilen og gerningsmanden er nu efterlyst af Østjyllands Politi.

– Det er et farligt overfald, som heldigvis ikke forårsagede alvorlig skade på den forurettede. Vi vil rigtig gerne have hurtigt fat i gerningsmanden, og vi opfordrer folk, der kan genkende manden på videoen, til at ringe til os med det samme, siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup.

Den 30-årige blev behandlet for sine skader, som ikke var så alvorlige.

Der har tidligere i artiklen været et signalement af den mistænkte og et link til en video. Politiet har anmodet om at få disse oplysninger fjernet, da man har identificeret en mistænkt i sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu