Knogler og tænder fra tre børn fundet i kasse

16. december 2017 06:03 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet undersøger sagen.

Knogler og tænder fra tre børn fundet i kasse
Det er sikkert, at knoglerne og tænderne stammer fra mennesker. Arkivfoto.

Politiet i byen Missoula, staten Montana, efterforsker i disse dage en forfærdelig sag, efter at en kasse med knogler og tænder, der formodes at stamme fra tre børn, er blevet fundet i et skur ved et hus i byen. Det skriver Missoulian.com. 

Ifølge mediet blev det makabre fund gjort tilbage i september. Politiet blev tilkaldt til et hus, der ligger nær Franklin Park. Ifølge politiets oplysninger blev en lejer i huset smidt ud, og det var et rengøringshold, der fandt kassen med knogler og tænder.

Fundet er blevet undersøgt af eksperter, der har verificeret, at der er tale om mennesketænder og menneskeknogler, og at de formentlig stammer fra tre børn. Et barn i alderen alderen to til fire år, et barn i alderen fem til otte år, og et barn i alderen seks til 10 år, da de døde.

Sagen efterforskes fortsat

Politiet i Missoula har sidenhen undersøgt sagen, der fortsat efterforskes, dog uden at politiet har gjort nogle endegyldige fund, der kan opklare sagen. Ifølge Missoulian.com gav en dommer sidst i november tilladelse til, at politiet kunne foretage husundersøgelser hos en mistænke.

Disse undersøgelser har dog heller ikke ført politiet nærmere en opklaring af, hvorfra knogler og tænder stammer. Ifølge eksperterne er der dog ikke tale om historiske fund; der skulle altså være tale om rester af mennesker, der er døde for relativt nyligt.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu