Kø for at få gjort brysterne sommerklar

31. maj 2012 11:27 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kø for at få gjort brysterne sommerklar
Billede mangler

Danske kvinder er ikke særlig tilfredse med deres bryster. Flere og flere kvinder lægger sig nemlig under kniven for at få et par nye bryster.
På bare ti år er antallet af brystforstørrende operationer steget med over 2.000 procent, skriver 24 timer.
Tal fra Landspatientregistret og Sygesikringsregistret viser, at antallet af brystforstørrende operationer er steget fra 60 udførte operationer foretaget af private speciallæger i 2001 til hele 1.349 i 2010.
Og tendensen er fortsat de seneste år, ifølge Bo Jønsson, leder af Aleris-Hamlet Hospitalers nyindrettede center for kosmetiske behandlinger.
– Der er en jævn stigning hele tiden, og det har der været i mange år. Lige nu er vi ved at vælte i folk, der gerne vil have implantater, som skal være klar til sommerferien, siger han til 24 timer.
Ifølge en ungdomsforsker er opfattelsen af kroppen den vigtigste faktor i unges livskvalitet i dag. Og derfor er blandt andet bryster i høj kurs hos pigerne.
– Det handler om, at vi lever i en tid, hvor plastikkirurgi bliver mere og mere mainstream, og derfor er det ikke så tabubelagt, som det var for 10 år siden, siger Søren Østergaard, leder af Center for Ungdomsstudier og Religionspædagogik.
Kilde: 24timer.dk

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu