ANNONCE

Kørelærer må fortsætte trods voldtægtsdom

27. september 2019 06:15 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk

Skal seks måneder i fængsel men må stadig virke som kørelærer.

Kørelærer må fortsætte trods voldtægtsdom
Arkivfoto: Scanpix.

Højesteret nåede torsdag til præcis samme resultat som både Retten i Næstved og Østre Landsret tidligere har gjort i sagen mod en 46-årig kørelærer fra Næstved.

Artiklen fortsætter under videoen

Manden blev fundet skyldig i voldtægt af en 18-årig elev ved andet seksuelt forhold end samleje, hvilket koster en ubetinget fængselsstraf på seks måneder.

Det skriver Sjællandske.

Håbede på strengere straf

Det var Rigsadvokaten, der havde anket dommen til Højesteret i håb om, at den 46-årige ville få en længere straf samt miste retten til at virke som kørelærer.

Sådan kom det ikke til at gå, og det var endda et overbevisende resultat: Samtlige fem dommere var enige i afgørelsen.

– Min klient er lettet. Mest af alt er han glad for, at det er slut, for nu er det endegyldigt slut. Jeg er også lettet på min klients vegne, fordi han har nægtet sig skyldig fra start og er blevet trukket ind i det her, fordi man har haft et behov for at afprøve praksis på området. Han har haft en ufrivillig hovedrolle, siger kørelærerens forsvarer, Karoline Døssing Normann.

Den dømte er familiefar til to små børn og skal nu, ifølge sin forsvarer, bruge det næste stykke tid på at sunde sig, inden han beslutter sig for, hvad fremtiden skal bringe efter overstået afsoning.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu