ANNONCE

Kørt ned i kryds: Ældre kvinde død

7. februar 2020 13:15 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 78-årig kvinde er død. Hun blev kørt ned i et fodgængerfelt i Helsinge mandag.

Den 78-årige kvinde, der mandag blev kørt ned i et fodgængerfelt i krydset Skolegade/Broagervej i den nordsjællandske by Helsinge, er død af sine kvæstelser, bekræfter Nordsjællands Politi overfor Newsbreak.dk fredag.

Se mere video hos Local Eyes

Ulykken skete mandag den 3. februar omkring klokken 17.40, og kvinden var ved at passere vejen på et fodgængerfelt i vejkrydset, da en mindre mørkfarvet personbil kørte ind i hende.

Mandag fik Newsbreak.dk at vide, at kvinden var så alvorligt kvæstet i ulykken, at hun blev hastet til Rigshospitalet. Hendes tilstand blev af vagtchef Søren Bjørnestad beskrevet som kritisk.

Der blev sendt ambulance, akutlæge og politi til ulykkesstedet, der blev afspærret, og først ved 22-tiden forlod politiet stedet.

Oprindelig var det ikke muligt at identificere kvinden, fordi hun ikke umiddelbart havde nogle identifikationspapirer på sig. Nordsjællands Politi oplyser nu til Newsbreak.dk, at der er tale om en lokal 78-årig kvinde.

Føreren af bilen er en 38-årig kvinde, der kommer fra Græsted.

Det er ikke muligt at få oplyst, præcis hvornår kvinden er død, men NetavisenGribskov skriver, at det er sket tirsdag den 4. februar.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu