ANNONCE

Kørte bil uden kørekort: Nu skal 45-årig i fængsel

7. maj 2019 11:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 45-årig mand skal i fængsel. Politiet har 11 gange taget ham i at køre bil uden lovhjemmel her til.

Kørte bil uden kørekort: Nu skal 45-årig i fængsel
En 45-årig mand skal i fængsel, fordi han har kørt uden kørekort et hav af gange. Foto: Scanpix

Det er fuldkommen almen viden for alle, der er gamle nok til lovligt at køre i en bil, at man skal have gyldigt førerbevis. Altså kørekort. For en 45-årig mand fra Frederiksværk var det dog ikke præcis så indlysende, og det koster ham nu dyrt, skriver SN.dk. 

Ved Retten i Helsingør blev manden for nylig nok en gang fundet skyldig i at have fejltolket – eller i hvert fald overtrådt – gældende lovgivning om bilkørsel. Ifølge avisen var det blandt andet 11. gang, at politiet har stoppet manden for at køre uden kørekort – siden 2014, hvor han blev det frakendt.

På grund af de gentagne tilfælge rejste Anklagemyndigheden til sidst en reel tiltale mod manden for fem forhold. Fire gange kørsel i frakendelsestiden i det nordsjællandske og desuden narkokørsel et sted i Helsingør.

Udover 80 dages fængsel lød hammerslaget over den 45-årige på en konfiskation af en bil. Den havde han sådan set ikke lige fået registreret sig som ejer af efter at have købt den af en kammerat for 8000 kroner.

Manden erkendte fire overtrædelser. Den fjerde tiltale for kørsel i frakendelsestiden ville han ikke stå ved, og Retten fandt det heller ikke definitivt bevist.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu