ANNONCE

Kørte for stærkt: 20-årig snød næsten politiet

9. december 2019 16:03 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

En 20-årig mand var tæt på at slippe afsted med noget af en løgnhistorie, men politiet var smartere.

I juni 2019 blev en mand taget for at køre 148 kilometer i timen på Køge Bugt Motorvejen, hvor man efter reglerne kun må køre 110 kilometer i timen.

Men da en 23-årig mand fra København modtog bøden, blev han en kende utilfreds. Han mente nemlig ikke, at han have begået den forseelse.

Artiklen fortsætter efter videoen

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

6000 kroner i bøde

En 23-årig mand modtog en bøde på 6000 kroner for at have kørt for stærkt på Køge Bugt Motorvejen i sommer. Han henvendte sig dog til politiet, da han nægtede at betale bøden.

Personbilen, der kørte for stærkt, blev fanget af en videopatruljebil. Og da patruljen stoppede føreren af bilen, oplyste han, at han havde glemt sit kørekort. Han fortalte derimod, at han var den førnævnte 23-årige mand fra København.

Han blev derfor sigtet for hastighedsovertrædelsen og for brug af håndholdt mobil.

Større efterforskning

Da den 23-årige nægtede af betale bøden, fordi han havde fået den tilsendt uretmæssigt, da det ikke var ham, der førte bilen, startede en større efterforskning, for at finde frem til den korrekte modtager.

Den rigtige fører viste sig at være en 20-årig mand. Men for at være på den sikre side besøgte færdselspolitiet ham i Vestre Fængsel, hvor han afsonede en straf for vold.

Færdselspolitiet genkendte ham med det samme.

Sigtet for flere forseelser

Den 20-årige blev efterfølgende sigtet for at have oplyst falsk identitet, så en uskyldig risikerede at blive straffet samt tre overtrædelser af færdselsloven.

Desuden kan den 20-årige vente at høre mere fra politiet.

For det skal også undersøges, om sigtelserne for overtrædelserne af færdselsloven i juni 2019 får betydning for det kørekort, som den 20-årige er i besiddelse af.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu