ANNONCE

Kørte galt: Anholdt da politiet så ind i bilen

28. august 2020 06:27 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Kvinden blev sigtet for flere forhold.

Kørte galt: Anholdt da politiet så ind i bilen
Politiet fandt lidt af hvert i kvindens bil. Genrefoto.

Betjente fandt lidt af hvert i en bil, der var forulykket på Holbækmotorvejen ved Kirke-Såby tirsdag nat klokken 00.43. I bilen sad en 47-årig kvinde fra Helsingør, der ud af det blå havde mistet herredømmet, hvorefter bilen snurrede rundt og udløste en af bilens airbags. Midt- og Vestsjællands Politi skriver i døgnrapporten for kredsen, at den 47-årige ikke kom til skade i forbindelse med uheldet, men hun slap ikke for en række sigtelser, da politiet kom til stedet.

Da politiet kom til stedet, mødte de først og fremmest en kvinde, der testede positivt for kokain, hvilket førte til den første sigtelse. Da betjentene kastede et blik ind i bilen, fandt de en hel del varer, kvinden ikke kunne fremvise en kvittering for.

Betjentene fandt 69 Daim chokoladebarer, 26 poser Dumle karameller, 15 pakker Knoppers kiks, 26 poser Nescafé samt en ukendt mængde autoprodukter og tekstilvarer.

Det viste sig, derudover, at kvinden før er blevet sigtet for tyveri af den slags varer, og i sidste ende blev kvinden derfor også sigtet for butikstyveri. Hun fik udtaget en blodprøve og blev efterfølgende løsladt.

Politiet beslaglagde derudover de varer, man mistænkte kvinden for at have stjålet.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu