Kolleger hylder Laudrup

12. marts 2013 19:37 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kolleger hylder Laudrup
Billede mangler

Titel og triumftog i februar. Kontraktforlængelse og skulderklap i marts.

 

Michael Laudrups første måneder af 2013 havde fået de fleste andre mennesker til at lette fra jorden. Men Swanseas danske manager har de skinnende, sorte sko plantet solidt i den våde, mineralholdige walisiske muld.

I går fik Michael Laudrup igen anledning til i det mindste at ranke ryggen. Og meget mere til. I en rundspørge foretaget af League Managers Association – de engelske managers forening – og kreditkortsponsoren Barclays har Laudrups 19 managerkolleger i Premier League peget på Swansea-helten som Premier Leagues bedste i sæsonen indtil videre.

»Michael har formået at fortsætte Swanseas Premier League-udvikling og har for nylig vundet Liga Cup’en. Han har muligvis lavet det snedigste indkøb i denne sæson i Michu og fortjener denne hyldest fra sine kolleger,« lød begrundelsen fra den tidligere Liverpool-manager Gerard Houllier, der udtalte sig i en pressemeddelelse i forbindelse med rundspørgen.

Hele 46 procent af Premier Leagues managere har nævnt danskeren som den bedste af dem alle i denne sæson.

»Det er altid en ære at modtage anerkendelse, men det er vigtigere, når den anerkendelse kommer fra dine kolleger, fordi det er dem, du konkurrerer med både på og uden for banen hver eneste uge. Sådan havde jeg det som spiller, og det har ikke ændret sig , nu hvor jeg er manager,« lød Laudrups reaktion på den store ære i går.

Favorit til maj

At Sir Alex Ferguson, Arsene Wenger og resten af de højtprofilerede Premier League-managere peger på Michael Laudrup som sæsonens bedste manager, kører danskeren direkte i stilling til den ærefulde titel som Årets Manager i Premier League. En titel, der uddeles i begyndelsen af maj.

For at det håndgribelige trofæ skal ende på Laudrups bord skal han efter alt at dømme supplere Capital One Cup-titlen, som blev sikret for et par uger siden på Wembley, med en konsolidering af Swanseas placering i Premier Leagues top 10. Som minimum. Ellers kan kandidater som Tottenhams André Villas-Boas eller Sir Alex Ferguson fra det suveræne førerhold Manchester United løbe med hæderen.

Ud over skulderklappet fra kollegerne som sæsonens mest imponerende manager modtog Michael Laudrup indirekte endnu ét til, da de 20 Premier League-managere pegede på Swanseas succesangriber Michu. som danskeren i sommer hentede i spanske Rayo Vallecano for 20 millioner kroner, til sæsonens indkøb.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu