Kolonihavehuse antændt af molotovcocktails

10. februar 2013 07:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kolonihavehuse antændt af molotovcocktails
Billede mangler

Et kolonihavehus er brændt ned til grunden og et andet har fået brandskader udvendigt, efter at ukendte gerningsmænd natten til søndag kastede flasker med brandbare væsker ind på husene, der er en del af haveforeningen Budumvang i Aalborg Øst, oplyser Nordjyllands Politi.

 

– Der er ingen tvivl om, at det er påsat, for vi har fundet flasker med brandbare væsker med en klud i toppen begge steder, de er udformet som molotovcocktails, forklarer vagtchef Karsten Højrup Kristensen.

Politiet ved endnu ikke, hvad der ligger bag ildspåsættelsen, men man er ikke i tvivl om, at der er en sammenhæng mellem de to brande.

– Vi har ikke talt med de forurettede endnu, men vi håber, at det kan være med til at belyse sagen nærmere, når vi får fat i ejerne. Det er en kolonihaveforening, hvor der ikke er nogen på denne årstid, så der er heldigvis heller ikke nogen, der er kommet til skade, siger vagtchefen.

Politiet formoder, at det kan være lokale, der står bag, men det er endnu for tidligt at sige, understreger Karsten Højrup Kristensen.

– Nu skal vi have undersøgt de spor, vi har sikret derude fra og så se, om det kan give noget. Eventuelt nogle fingeraftryk eller noget DNA, der er også nogle ting, vi har sikret derude fra, og det håber vi, vil give et resultat, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu