Kom billigt afsted på sommerferie

30. juni 2018 10:11 | Af: Sponsoreret Artikel

Vi nærmer os med hastige skridt sommerferie-ugerne, og det er en god mulighed for at komme ned til sydens sol.

Selvom vejret har været godt det sidste stykke tid i Danmark, kan det være rart at komme lidt væk fra de vante omgivelser, og få luftet tankerne og sindet i et andet land.

Havde du ikke lige planlagt at skulle afsted på sommerferie, kan du finde billige afbudsrejser samt andre scoops på forskellige rejseportaler. Ofte er de rigtig gode til at skræddersy både fly og hotel, og du kan i sidste ende finde rigtig gode rejser til billige penge. Du kan også prøve at ringe til nogle af portalerne, da de ofte er venlige til at skræddersy tilbud til dig indenfor dit budget.

Er du til fest og farver?

Alt efter prisklasser er der mange lækre områder, hvis du er til en ferie med fest og farver. I den dyre ende af prisklassen, rent transportmæssigt, er der steder som South Beach i Miami, Kuta på Bali i Indonesien & Gordon Beach, Tel Aviv i Israel. Alle steder med en forholdsvis dyre flybilletter og lange flyveture. Til gengæld nogle af de fedeste steder til fest og farver. Du kan dog finde meget billige hoteller ved steder som Kuta Beach på Bali, samtidig med at prisen for at leve dernede er minimal sammenlignet med danske priser.

Hvis du ikke lige har plads i budgettet kan du også få økonomisk hjælp til at komme afsted ved lånesites som VIVUS.DK – De tilbyder i øjeblikket 6000 kr. rentefrit i op til 30 dage*, så du kan få hjælp til en federe sommerferie.

Er du ikke til lange flyveture kan du også med god samvittighed tage til de spanske øer som Ibiza eller Magaluf. Også meget populære fest-steder, hvor du med overvejende sandsynlighed kan feste igennem med vennerne, og finde gode tilbud på forskellige rejsesites.

Er du til charter og hyggelige omgivelser?

Hvis du bare gerne vil væk for at slappe af sammen med kæresten, familien eller dig selv kan du med garanti også finde gode scoops på forskellige rejsesites. Her er der mulighed for at vælge all-inclusive ferier, hvor du ikke skal tænke på andet end huske at spise og drikke. Dejligt og afslappende for hele familien, med kæresten eller dig selv. Du kan også vælge at udforske områderne med spisesteder, hvor du kan finde guides ift. hvor det er godt at spise i byen.

Hvis du skal have hele familien med på sommerferie, eller du bare drømmer om at få en lidt federe ferie ved eksempelvis steder som Grækenland, Spanien eller Italien kan du som eksisterende kunde hos VIVUS.DK låne helt op til 12.000 kr. – Det kan hjælpe dig et godt stykke på vejen med en dejligere ferie, hvor der er plads til lidt mere. Dette lån er dog ikke rentefrit i op til 30 dage, som det første.

* Tilbuddet gælder kun første kredit. Ved udnyttelse af kreditten (løbetid) i 3 mdr.: Samlet kreditbeløb: 6.000 kr. Månedlig minimumsbetaling: 1.200 kr. Samlede kreditomkostninger: 2.400 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 8.400 kr. ÅOP: 791,6 %. Debitorrente (årlig fast) 243,3%. Det forudsættes, at kreditten tilbagebetales i helhed efter 3 mdr. Der er fortrydelsesret på kreditaftalen

Produceret af Heymate

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu