Kom hjem fra våd fest og var blevet millionær: Troede det var fuldskab

20. september 2017 11:17 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En 63-årig mand fra Kolding havde hygget sig til en fest, og da han kom hjem, måtte han vække sin kone.

Kom hjem fra våd fest og var blevet millionær: Troede det var fuldskab
En mand tog til fest. Da han kom hjem igen var han millionær. Genrefoto: Scanpix

En særdeles festlig aften udviklede sig pludselig til en endnu større fornøjelse for en 63-årig koldingenser. Han kunne nemlig vende hjem efter en våd aften i byen og konstatere, at han er nybagt millionær, fortæller manden, der gerne vil være anonym, i en pressemeddelelse fra Danske Spil.

Det er første gang den ivrige lotto-spiller hiver en større gevinst i land, og så sker det tilfældigvis uden at vide det.

– Jeg har engang vundet 11.000 kroner i Tips, men det er jo mange år siden efterhånden. Dem har jeg nok spillet væk i løbet af årene, men det her er jo helt vildt, siger den 63-årige mand, der til daglig er offentlig ansat.

Troede ikke det var rigtigt

Lørdag, der traditionelt set er dagen, hvor lottoens og jokerens vindertal trækkes, var manden til fest indtil ved to-tiden natten til søndag. Af samme grund havde han ikke tjekket hverken tal eller kupon.

Det gjorde han imidlertid, da han kom hjem og satte sig foran computeren. Her kunne han ganske konkludere, at tallene på hans joker-spil stemmede overens med tallene på computerskærmen. Det var dog ikke helt nok til at overbevise.

– Det havde været meget festligt, så jeg var ikke helt sikker på, det var helt rigtigt, hvad mine øjne så. Jeg gik derfor op og vækkede min kone, som fik et helt chok, da jeg plejer at være meget stille, når jeg kommer sent hjem. Men jeg skulle altså have hende til at verificere, at den var god nok, siger han.

Vil have en fiskerbåd

Parret vil bruge pengene til at betale deres hus ud og til at rejse og forsøde tilværelsen, når de går på pension. Manden har desuden længe haft en drøm om at købe en lille fiskerbåd.

Deres to børn skal også mærke at deres forældre er blevet millionærer.

– Jeg har ikke fortalt dem noget endnu. Men jeg har tænkt mig at overføre 10.000 kroner til deres konti, da vi endnu ”kun” har fået adgang til 200.000 kroner. Så jeg glæder mig til, at de så ringer og siger: “Hvad i alverden foregår der far?”.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu