ANNONCE

Komiker angrebet på gaden: Sendt på intensiv

14. august 2019 15:56 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Den kendte komiker Andy Dick gik ud som et lys, da han blev slået.

En overvågningsvideo afslører, hvordan en ukendt mand går op til den 53-årige komiker og skuespiller for dernæst at slå med voldsom kraft.

Det er politiet i New Orleans, der har åbnet en efterforskning, efter, at den kendte komiker og skuespiller Andy Dick blev slået ned i byens franske kvarter.

Andy Dick havde fredag aften optrådt på One Eyed Jack’s, men lørdag aften blev komikeren pludselig slået ned foran baren. Det skriver NBC News, der samtidig viser den brutale video.

Det voldsomme overfald viser, at Andy Dick nærmest vælter ind i en mur, inden han kryber sammen på fortorvet.

Løjtnant Jonathan Fourcade fra byens ambulancemandskab bekræfter, at Andy Dick blev kørt på et lokalt hospital, efter episoden var blevet anmeldt klokken 2.20 om natten lokal tid.

Komikeren har i et interview efterfølgende forklaret, at han var gået ud som et lys i 15 minutter. I interviewet med NOLA forklarer han videre, hvordan han blev ført på intensiv afdeling, hvor han blev tjekket for en hjerneblødning.

Andy Dick er blandt andet kendt for at have været med i TV-programmet ‘The Ben Stiller Show’ og i film som ‘Inspector Gadget’.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu