Kommende far stod bag mord på kommende baby

10. juli 2019 22:56 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

22-årige fik sin kusine og sin nye kæreste til at begå vold mod den 17-årige kvinde, der bar på mandens barn.

Kommende far stod bag mord på kommende baby
En 22-årig mand idømmes 11-års fængsel for at have hyret sin kusine og sin nuværende kæreste til at udøve så grov vold mod den 17-årige kvinde, der bar hans barn, så de dræbte barnet. Han gad ikke være far. Foto: Colourbox

Den 22-årige Harief Pearson er blevet dømt til 11 års fængsel for at stå bag planlægningen af mordet på sit barn. Det gjorde han ved at få sin kusine og sin nuværende 15-årige kæreste til at begå massiv vold mod den 17-årige kvinde, der bar hans barn.

De sparkede, slog og mishandlede hende, mens de tvang hende til at drikke vaskemiddel i forhåbning om, at hun ville miste barnet, for den 22-årige mand gad ikke være far.

Det skriver The Sun.

Taget som gidsel

Den 17-årige kvinde, der bar Harief Pearsons barn, blev taget til fange og holdt som gidsel i mandens hjem.

Her fik han hjælp fra sin kusine og sin nuværende 15-årige kæreste til at dræbe fosteret. De slog og trampede på den gravides mave samt ryggen og brystet.

Den 15-årige kæreste skulle uden tøven have revet en af den kommende mors fingernegle af, mens kusinen hældte alkohol i ansigtet på den gravide.

De to kvinder forsøgte at få den gravide til sluge vaskemiddel.

Hjernen bag

Det voldsomme overfald på og mishandlingen af den gravide kvinde havde til formål at dræbe babyen.

Hjernen bag overfaldet var babyens far Harief Pearson, der ikke ønskede at blive far.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Blot kort tid før, at den 17-årige gravide kvinde blev taget som gidsel, havde han søgt på metoder til at fjerne et foster eller miste et barn.

Efter 20 minutter af overfaldet havde han sagt til kusinen og den nye kæreste, at de skulle blive ved, fordi han var sikker på, at barnet endnu ikke var dødt.

Bag tremmer

Harief Pearson blev i retten anset som værende manden bag den voldsomme forbrydelse, og han blev da også straffet hårdest. Han blev idømt 11 år i fængsel.

Mens kusinen fik 10 år i fængsel, og den 15-årige kæreste fik fire års fængsel.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu