Kommentator: Helle Thorning er en dårlig mor

5. marts 2012 13:49 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kommentator: Helle Thorning er en dårlig mor
Billede mangler

Et fjols og en dårlig mor.
Det er hvad den britiske, konservative kommentator Peter Hitchens mener om Danmarks statsminister.
Han langer i et blogindlæg i avisen ‘Mail on Sunday’ ud efter Helle Thorning-Schmidt, efter hun har udtalt, at højtuddannede kvinder kan få mange fordele ved at betale sig fra børnepasning.
“Hvilket fjols! Når hun er glemt og blot er en fodnote i dansk historie, vil hendes børn stadig leve, uden at have oplevet den specielle og uddelte uselviske opmærksomhed som kun en forældre kan give et barn,” skriver han blandt andet på bloggen.
Han mener også samtidig, at ingen britisk politiker nogensinde ville have turde sige det, som Helle Thorning- Schmidt har ytret, selvom de eventuelt skulle mene det.
I Storbritannien er Helle Thorning-Schmidts mand, Stephen Kinnock, et kendt ansigt. Mens hele Kinnock-klanen godt kan beskrives som Storbritanniens svar på Kennedy-familien. Den forbindelse vægter den konservative kommentator også.
“Ms. Thorning-Schmidt, svigerdatter til Neil og Glenys Kinnock, mener, at betalte fremmede er bedre til at opfostre børn end en magtfulde personer som hende,” skriver Peter Hitchens.
Statsministeren og Danmark får dog flere svinere.
“At opfostre næste generation er meget mere ansvarlig opgave end at være i spidsen for et mindre europæisk provins, der alligevel er styret fra Bruxelles. Jo mere højtuddannet en forældre er, jo bedre er de til at være mor eller far,” skriver han.Kilde: Mail on Sunday

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu