Kommentator-smæk til håndboldherrerne

28. januar 2013 11:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kommentator-smæk til håndboldherrerne
Arkivfoto: Colourbox.

Chokerende, flove statister og tåkrummende. De danske medier uddeler smæk til håndboldlandsholdet efter det historisk store finale-nederlag ved VM.

 

Kritikken hagler ned over de danske håndboldherrer efter holdets nederlag på hele 35-19 til Spanien i søndagens VM-finale.

 

Her faldt det danske landshold fuldstændig fra hinanden og kom aldrig i nærheden af at vinde VM-guldet.

 

Især holdets totale spillemæssige nedbrud får hårde ord med på vejen, når håndboldherrernes historisk store finale-nederlag evalueres i de danske medier.

 

– Med en chokerende, med en nærmest grotesk imponerende stribe af tekniske fejl, kiksede skud og miserable afleveringer lagde danskerne selv hovedet på skafottet i den olympiske kæmpehal, skriver Politikens redaktør Rasmus Bech og fortsætter:

 

– Det var total opløsning; desperation og afmagt stod malet i ansigterne på de danske spillere. Det her var alt andet end det, de havde forestillet sig. Alt andet og mere til.
På Sporten.dk kalder Berlingskes nyhedschef Benjamin Munk Lund de danske spillere for en flok flove statister.

 

– Danmark tabte med et sjældent brag en kamp, som man på forhånd havde en fremragende chance for at vinde.

 

– Desto mere forbløffende var det, at det danske landshold skulle udvikle sig til verdens floveste statister. Det var danskernes skyld, at det blev en elendig finale. Holdet var totalt fraværende og leverede en parade af fejl, dårlige afslutninger, manglende kontraspil, dårligt forsvarsspil og halvsløjt målmandsspil. Sådan skulle udgangsreplikken på et dansk VM, der ellers havde været godt, åbenbart være.

 

Hos Ekstra Bladet krummer kommentator Jan Jensen ifølge sig selv tæer sammen med det danske håndbold-publikum.

 

– Hele VM-finalen var et langt, grusomt mareridt. Og det var allerede til ane, hvor galt det kunne gå, da kampen blot var et par minutter gammel, konstaterer han og uddyber:

 

– Når selv Mikkel Hansen helt upresset sender bolden ud over sidelinien, så bliver det for alvor pinligt. Der er blevet krummet nogle tæer i de danske stuer, og det er forbandet ærgerligt og frustrerende, at hele håndboldverdenen ikke fik den fest, som en VM-finale skal være.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu