ANNONCE

Kommune efter drukneulykke: Havnen er usikker

30. januar 2012 12:31 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kommune efter drukneulykke: Havnen er usikker
Billede mangler

Et dårligt oplyst område af Aalborg Havn får nu en del af skylden for, at et kærestepar kørte i havnen lørdag aften. Ulykken kostede en 46-årig mand livet.
Det skriver P4 Nordjylland.
Afdelingsleder for Vej og Park i Aalborg Kommune, Henrik Jensen, fortæller til P4 Nordjylland, at sikkerheden snart vil blive forbedret.
“Langs de nord-syd gående kajkanter ved den store trappe over for Toldbod Plads vil der blive øget lyssætning, således at man kan erkende overgang mellem kaj og vand,” siger han til kanalen.
Aalborg Kommune fortæller, at sikkerheden på havnen allerede var blevet diskuteret før lørdagens ulykke. Forholdene på havnen blev allerede kritiseret tilbage i december, hvor en ung mand faldt i vandet og druknede.
“Vi har efter møde med blandt andet Natteravnene fået at vide, at der var steder, hvor det var svært at erkende, at der var den her overgang. Og vi har set på hvilke løsninger, der kunne styrke det, og det vil blive iværksat straks,” siger Henrik Jes Jensen.
Fremover vil der ligeledes blive lavet jævnlige sikkerhedsinspektioner på havnen sammen med beredskabscenteret, oplyser Henrik Jensen.Kilde: P4 Nordjylland

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu