Kommune melder Mikkel Kessler til politiet

9. januar 2013 19:59 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kommune melder Mikkel Kessler til politiet
Billede mangler

Høje-Taastrup Kommune har meldt Mikkel Kessler til politiet i en bygge-sag
 BNB, Af: Niels O. Hansen, piquet@sporten.dk
 
Høje-Taastrup Kommune har valgt at indgive politianmeldelse mod den professionelle bokser Mikkel Kessler i en byggesag. Det skriver Lokalavisen Taastrup.
 
Supermellemvægteren har købt en 217 år gammel bygning i en af kommunens mange landsbyer, Sengeløse. Denne bygning er fundet bevaringsværdig.
 
Mikkel Kessler var gået i gang med at rive bygningen ned, og det fik Høje-Taastrup Kommune til at reagere med et såkaldt standsningsforbud, som betød, at al ned- og ombygning skulle standses.
 
Dette standsningsforbud har Mikkel Kessler ifølge kommunen ikke overholdt, og derfor har formanden for kommunens Plan- og Miljøudvalg, Laurids Christensen (kons.), valgt at melde bokseren til politiet.
 
– Det er alvorligt, at man har modtaget standsningsforbud og ikke overholder det. Vi har konstateret, at det hele er væltet, og det er så uanstændigt, at det må have en konsekvens, siger Laurids Christensen.
 
I Mikkel Kesslers lejr mener man, at politianmeldelsen bygger på en stor misforståelse.
 
– Sagen er efterhånden halvandet år gammel, og vi har været i løbende dialog med kommunen. Vi har fra fra begyndelsen af hyret en bygningskonstruktør, der minutiøst har tegnet og fotograferet bygningen ned i mindste detalje, så resultatet kan komme så tæt på det oprindelige som muligt. Vi river ikke et bevaringsværdigt hus ned. Vi totalrenoverer det, siger byggeansvarlig Dan Jacobsen til Ekstra Bladets hjemmeside.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu