Mød konepasseren Peter: Har været sammen med 200 kvinder

3. november 2016 17:57 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Mellem 150 og 200 kvinder har fået udlevet sine fantasier hos Peter, siden han startede som konepasser i 2010.

Mød konepasseren Peter: Har været sammen med 200 kvinder
Har du brug for en aften i stilhed, fri for konen? Så ring til Peter. Han skal nok passe godt på hende. Arkivfoto: SCANPIX

Peter har i en del år været en del af swingermiljøet i København. Han blev ofte inviteret med hjem for at hygge om kvinden af de par, der også kom i miljøet. Men det var først i 2010, at han fik titlen konepasser.

– En forårsdag i 2010 var der et af disse par, der kontaktede mig. De skulle et smut forbi København for at shoppe, og manden spurgte, om jeg ville tage mig af hans kone, mens han var ude at handle. Hun blev afleveret hos mig på Østerbro, og vi hyggede i stor stil. Da han hentede hende efter et par timer, sagde han kækt: “Tak, fordi du passede min kone.” Fortæller Peter til Søndagsavisen og fortsætter:

– Fra det øjeblik var der ikke langt fra tanke til handling, så jeg oprettede straks min hjemmeside, hvor jeg tilbyder min service.

“Jeg tænder på meget”

Peter fører ikke nogen statistik over antallet af kvinder han har været sammen med under sin titel som konepasser, men han gætter på tallet ligger mellem 150 og 200.

Trods titlen var det kun den første gang, han reelt var konepasser. Han anslår at 90 procent af henvendelserne kommer fra singlekvinder, mens de resterende fordeler sig på ni procent, der kommer fra par, der vil have en tredje person med i sengen, og en procent fra par, hvor manden vil kigge på.

Peter er en meget privat person, og for at værne om sin identitet er det ikke muligt for kvinderne eller parrene at få tilsendt et billede af ham inden besøget. Til gengæld kræver han at se et billede af kvinden, inden han dukker op, så han er sikker på, at han kan tænde på hende.

– Det skal hverken være et nøgenbillede eller et, hvor man kan genkende hende med ansigt. Jeg tænder på meget, men jeg har brug for at vide noget om hendes alder, højde og vægt, hvis jeg skal være sikker på at kunne gennemføre det, fortæller Peter.

Tager ikke penge for sine besøg

Han forbeholder sig alt ret til at aflyse aftalen, efter han har mødt kvinden eller parret, og gør det meget tydeligt på sin hjemmeside, at den anden part skal føle sig fri til at gøre det samme.

– Jeg har enkelte gange måttet melde fra, efter at jeg mødt op, men det var, fordi kvinden slet ikke var den samme som hende, der var på billedet, jeg havde modtaget, forklarer Peter.

Peter tager ikke penge for sine besøg, for så ville han føle, at det var en forpligtelse, han havde, og det ville han ikke bryde sig om.

På et tidspunkt var Peter så populær, at han var sammen med 10 kvinder på en uge, men det blev lidt for meget.

– Når jeg er sammen med en kvinde, skal jeg tune mig ind på hendes kropssprog, psyke og væremåde, og gør jeg det ofte, slider det mentalt på mig, fortæller Peter og fortsætter:

– Jeg engagerer mig mere i kvinderne nu, hvis de ønsker det, og ser dem flere gange.

Du kan finde Peters side her.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu