ANNONCE

Konge frifinder sin elskerinde

4. september 2020 10:48 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den thailandske konge har tilgivet sin Chao Khun Phra, der i folkemunde kaldes elskerinde.

I oktober 2019 valgte den thailandske konge Maha Vajiralongkorn at fyre sin elskerinde Sineenat Wongvajirapakdi.

Nu er alt dog tilgivet, for kongen har valgt at trække konsekvensen af fyringen tilbage, samt at give elskerinden sin plads i den royale familie tilbage.

Det skriver People.

Ikke tilfreds med titel

Det kom dengang frem, at kongen ville fyre sin elskerinde.

Årsagen var, at hun var begyndt at trænge ind på dronningens territorium.

Det opfattede kong Maha Vajiralongkorn som værende illoyal over for hans kone dronningen, og måtte derfor tage konsekvensen.

– Den kongelige gemalinde Sineenat er utaknemmelig og opfører sig på måder, der gør, at hun får frataget sine titler. Hun er ikke tilfreds med titlen, der er blevet hende skænket, og gør alt for at stige til Dronningens nuveau, stod der skrevet i den officielle pressemeddelelse i oktober.

Det var første gang i hundrede år, at der er én kvinde, der har fået titlen som Chao Khun Phra. En titel kongen gav hende i håb om, at hun ikke ville forsøge at overtage pladsen, som dronningen har.

Titler er ikke frataget

Den 68-årige thailandske monark oplyste onsdag, at den 35-årige Sineenat Wongvajirapakdi ikke er fundet skyldig i de beskyldninger, der var mod hende.

– Derfor har fratagelsen af hendes titler, officielle position i sin tjeneste for kronen i sin militære grad og militære rang, samt tilbagetrækningen af alle deklarationer, har aldrig fundet sted, står der i meddelelsen fra det thailandske hof.

Kort før kong Maha Vajiralongkorns kroning blev han gift med Suthida Vajiralongkorn, som fik titlen som dronning.

To måneder efter brylluppet, gav kongen Sineenat Wongvajirapakdi hende titlen som elskerinde.

Brylluppet kom som en overraskelse – muligvis også for elskerinden – derfor håbede kongen, at hun kunne tage sig til takke med titlen som elskerinde.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu