ANNONCE

Kongefamilie bryder ud i sneboldkrig

10. februar 2016 16:22 | Af: Ritzau Fokus

Den belgiske kongefamilie er taget på vinterferie i Schweiz, hvor de stolt viser skitricks frem.

Tilsneede bakker, en træhytte og en skiglad kongefamilie.

Den belgiske kongefamilie har for første gang i år taget fri fra de kongelige pligter og er taget på en tidlig skiferie. Det skriver Hello! Magazine.

Familien tæller kong Phillipe, dronning Mathilde og parrets fire børn: prinsesse Elisabeth på 14, prins Gabriel på 12, prins Emmanuel på 10 og lillesøster prinsesse Eléonore på 7 år.

Den royale familie er taget til Verbier i Schweiz, der er et populært skiferiested for både kongelige og kendte. Og alle seks medlemmer af familien er vant til løjper, sne og skibakker. De tager nemlig hvert år på en skiferie, der som regel plejer at gå til Schweiz, som ligger cirka 7 timers køretur syd for Belgien.

Derfor er de fire børn og regentparret også gode til at skære igennem sneen på ski. Men ikke hele turen går med slalombevægelserne ned ad skibakkerne. Der var også tid til en sneboldkamp mellem børnene, da forældrene fik taget billeder foran den hyggelige træhytte, hele familien bor i.

Familieferien kommer lige efter nyheden om, at dronning Mathilde slår sig sammen med den svenske kronprinsesse Victoria og popprinsessen Shakira. Trioen skal i samarbejde med FN bringe opmærksomhed til fattigdom, klimaforandringer, krig og konflikt.

/ritzau/FOKUS

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu