ANNONCE

Kongehus afslører nyt foto af fødselar

21. april 2020 13:30 | Af: Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Den 21. april 2020 fylder prinsesse Isabella 13 år. Traditionen tro er der et nyt portræt af prinsessen.

Det er næsten ikke til at tro, at det er 13 år siden, at prinsesse Isabella kom til verdenen. Men så mange år er der faktisk gået siden offentligheden først fik nys om, at der var en ny dansk prinsesse den 21. april 2007, hvor hun blev født.

Kongehuset har – som traditionen efterhånden byder det – afsløret et portræt af fødselaren i anledning af hendes særlige dag.

Artiklen fortsætter efter videoen

Særlig fotograf

I anledningen af at prinsesse Isabella fylder 13 år, er et nyt portræt af den danske prinsesse blevet afsløret af Kongehuset.

Det er efterhånden en tradition, der bruges, når de royale børns fødselsdage skal omtales. Desuden er det også ofte set, når de ældre royale medlemmer fylder år. For prinsessens farmor, dronning Margrethe, var det også tid til nye portrætfotos i anledningen af hendes 80-års fødselsdag for blot få dage siden.

Særligt ved portrættet af prinsesse Isabella er naturligvis fotografen. Igen i år er det kronprinsesse Mary, der står bag billedet. De seneste mange portrætter af prinsesse Isabella har kronprinsessen været fotograf på.

Anderledes fødselsdag

Det er uvist, hvordan dagen skal fejres for prinsessen, der nu kan kalde sig teenager. På grund af coronavirus er det svært at afholde nogen større fest, men mon ikke, at prinsesse Isabella i hvert fald bliver fejret af mor, far og sine tre søskende prins Christian, prins Vincent og prinsesse Josephine.

Generelt har 2020 været lidt anderledes for den danske prinsesse. Det blev blandt andet året, hvor hun sammen med sine søskende tog til Verbier i Schweiz for at gå på vinterskole. Familien kom dog tidligere end ventet hjem på grund af coronavirus.

Indtil genåbningen også omfatter de ældre klasser, må prinsesse Isabella vente på igen at vende tilbage til Tranegårdskolen, som hun til dagligt går på.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu