Kongelige bryster: Se og Hør viser Kate topløs

19. september 2012 10:17 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Kongelige bryster: Se og Hør viser Kate topløs
Billede mangler

Danske ugebladslæsere får nu mulighed for at se de omdiskuterede engelske kongelige bryster – Se og hør trykker topløse Kate, Englands kommende dronning.

 

I et 16 siders særtillæg, der udkommer torsdag, har Se og Hør nemlig trykt billederne med de kongelige bryster som det franske magasin Closer i sidste uge bragte af den topløse hertuginde.

Om baggrunden for at bringe de kongelige bryster, siger Se og Hørs chefredaktør, Kim Henningsen:
– Vores læsere elsker at følge med i de kendte og kongeliges liv og efterspørger afslørende nyheder, der kommer helt tæt på. Jeg er derfor utrolig stolt over, at vi har fået rettighederne til at bringe de topløse billeder af Storbritanniens kommende dronning, som hele verden i øjeblikket taler om – men som de færreste egentligt har set.

– Det ligger i Se og Hørs dna, at vi skal underholde og tilfredsstille vores læseres nysgerrighed. Derfor er det altid relevant for os, når en hertuginde og kommende dronning af England er topløs og endda frivilligt viser bryster ud mod en offentlig vej, siger Kim Henningsen.

Tirsdag forbød de franske myndigheder magasinet enhver yderligere offentliggørelse af eller videresalg af billederne af de kongelige bryster.

 
Er det ok, at Se og Hør viser billederne, eller burde de ikke offentliggøres? Giv din mening til kende i facebook-boksen herunder.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu