ANNONCE

Kongeligt muskelbundt under hammeren

25. april 2021 06:24 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Nu kan man blive den lykkelige ejer af prins William og hertuginde Kates potente Range Rover

Se flere fotos i galleriet ovenfor

Nu kan man blive muskuløst og royalt kørende. Det internationale auktionshus Bonhams har nemlig fået en bil til salg, som har tilhørt hertugen og hertuginden af Cambridge.

Der er ifølge auktionshuset tale om et muskelbundt af en Range Rover model Vogue SE L405, de kongelige har benyttet i privat regi.

Fik den spritny i 2013

Det skriver blandt andet Hello Magazine, som også nævner, at netop Land Rover er den britiske kongefamilies fortrukne bilmærke.

Prins William og hertuginde Kate fik bilen leveret som spritny fra Land Rovers VIP afdeling i 2013, der var året, hvor de også blev forældre til deres førstefødte, prins George.

Bilen, der beskrives som værende i farven ‘Baltic Blue’, er forsynet med mandelfarvede sæder med varme og byder på alt hvad hjertet kan begære af sikkerhedsudstyr og komfort. Blandt andet indbygget køleskab samt et glastag, der kan åbnes.

Et sandt muskelbundt

Range Roveren drives af en 4,4 liter V8 dieselmotor, der yder 340 hestekræfter, og som kun har kørt knap 63.000 kilometer.

På en skala fra et til fem får den højeste karakter på alle parametre. Service bogen er selvfølgelig også helt som den skal være. Alle eftersyn er overholdt til punkt og prikke.

Vurderingsprisen

Bilen kommer under hammeren i Bicester i det nordøstlige Oxfordshire i England den 22. maj.

Vurderingsprisen er sat til 30.000 – 40.000 britiske pund eller det, der svarer til 260.000 – 340.000 danske kroner.

Overvejer man som dansker ‘at smide et bud’, skal man lige huske på, at der ryger salær oveni. Og nok så vigtigt også en seriøs afgift, hvis man gerne vil have den hjem og indregistreret i Danmark.

Se flere fotos i galleriet ovenfor

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu