ANNONCE

Kongen udlejer suite på paladset via Airbnb

13. november 2019 11:05 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Nu kan man gå i prinsesse Dianas fodspor og bo sammen med den kongelige familie på paladset i Jaipur i Indien.

Fra og med lørdag den 23. november har royale fans en chance for komme ikke så lidt tættere på en royal familie. For her begynder kongefamilien i Jaipur, Indien, nemlig  at udleje ‘Gudliya-suiten’ i deres 300 år gamle hjem, paladset i Jaipur City, via Airbnb.

Det fremgår af udlejningstjenestens hjemmeside.

Godt nok er Indien ikke længere et monarki, men det til trods benævnes Jaipurs maharaja-familie stadig som kongelige og har ofte været vært for andre royale familier fra forskellige steder i verden. Blandt andet prinsesse Diana og også prins Charles har besøgt stedet.

Artiklen fortsætter under videoen

Paladset er beliggende i hjertet af Jaipur, hovedstaden i den indiske delstat Rajasthan, og er en af Indiens mest ikoniske bygninger. Det blev bygget i 1727 af Maharaja Sawai Jai Singh II, der også er grundlægger af ​​byen. Ud over den kongelige bolig, kæmpe sale med forgyldte vægdekorationer og fantastiske udskæringer, huser bygningsværket også et museum.

Gudliya-suiten er beliggende i en af ​​de private områder på paladset og har hidtil kun været anvendt til kongelige og andre specielle gæster. Sidstnævnte kategori tæller blandt andet Bill Clinton og Jackie Kennedy.

Suiten har sin egen lounge, et køkken, luksuriøst badeværelse og privat, indendørs swimmingpool. Gæsterne vil blive passet op af en privat butler og en guide vil arrangere kulturelle ture rundt i byen.

Autentiske Rajasthani-måltider kan nydes på en terrasse med en fantastisk udsigt ud over blandt andet paladset og eftermiddags- teen kan indtages i selskab med de påfugle, der bor i paladsets frodige haver.

Provenuet doneres til velgørenhed

Prisen for en overnatning er sat til 8.000 US dollars, svarende til godt 54.000 danske kroner, og provenuet doneres til Princess Diya Kumari Foundation. Det er en non-profit organisation, der støtter kvinder og kunsthåndværkere i landdistrikterne i Rajasthan.

Maharaja-familiens overhoved er den blot 21-årige Maharaja Sawai Padmanabh Singh, og han ser frem til at modtage de første gæster.

– Det glæder mig, at jeg og min familien nu sammen med Airbnb får mulighed for at præsentere Rajasthans pragt for rejsende fra hele verden. Mine egne rejser med Airbnb har fået mig til at føle mig meget velkommen i nye byer og kulturer, og jeg er glad for, at oplevelsen af stor indisk gæstfrihed vil blive delt med andre, udtaler han til Airbnb.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu