Konkurrence: Vind filmen The Best Exotic Marigold Hotel

10. juli 2012 20:38 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Konkurrence: Vind filmen The Best Exotic Marigold Hotel
Billede mangler

Giv newsbreak.dk et like på facebook og vind et dvd-eksemplar af filmen The Best Exotic Marigold Hotel, der udkommer på dvd den 24. juli.

 

Er du vild med film – og specielt britiske film – så har du nu muligheden for at vinde en dvd med filmen ”The Best Exotic Marigold Hotel”, der udkommer den 24. juli.

Det eneste du skal gøre er, at give newsbreak.dk et ”like” på facebook. Vi trækker lod blandt alle dem, der synes godt om newsbreak.dk’s facebook-page den 23. juli og sender tre heldige vindere et eksemplar af filmen. Vinderne offentliggøres den 24. juli på newsbreak.dk’s facebook-page og vinderne får desuden direkte besked.
-KLIK HER- for at gå direkte til newsbreak.dk på facebook –KLIK HER-

The Best Exotic Marigold Hotel er lavet af instruktøren bag den oscarvindende ”Shakespeare in Love”, John Madden, der er tilbage med en morsom, hjertevarm og skøn komedie.

Filmen har en lang række af de bedste britiske skuespillere i hovedrollerne og sammen med den unge mandlige skuespiller, Dev Patel, fra bl.a. Slumdog Millionaireudgør de et forrygende ensemble cast.

Filmen følger en gruppe engelske pensionister, der alle hver især bestemmer sig for at ’outsource’ deres pensionisttilværelse til det billigere og mere eksotiske Indien. Fristet af reklamer for det nyligt restaurerede Best Exotic Marigold Hotel samt ønsket om et liv i behagelige omgivelser, ankommer de til et noget mere faldefærdigt hotel…

Selvom de nye omgivelser er mindre luksuriøse end forventet, giver hotellet dem nye, delte oplevelser, og de opdager, at livet og kærligheden kan begynde forfra, når blot man giver slip på fortiden.

The Best Exotic Marigold Hotel er fyldt med britisk humor, rørende historier, gribende skæbner og er filmet on location i Indiens smukke, farverige og strålende Jaipur.

Dvd’en indeholder Behind the Story: Lights, Colors and Smiles.

Både Jyllands-Posten, Ekstra Bladet og Politiken har givet The Best Exotic Marigold Hotel fire stjerner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu