ANNONCE

Konkurrent kræver 3,4 milliarder af TV 2

4. januar 2012 14:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Konkurrent kræver 3,4 milliarder af TV 2
Billede mangler

Viasat har stævnet TV2 for i alt 3,4 milliarder kroner, som de mener, at de har modtaget i ulovlige tilskud fra staten.
Sidste år stævnede Viasat TV2 for 340 millioner kroner. Så stjal de Jes Dorph-Petersen fra TV 2 Nyhederne for at gøre ham til Champions League vært. Og nu tidobler de deres erstatningskrav, så det er på svimlende 3,4 milliarder kroner.
Det oplyser TV 2, der ikke overraskende er uenig i kravet fra Viasat.
“Det overrasker os ikke, at Viasat nu føjer et nyt kapitel til erstatningssagen mod TV 2, men vi er naturligvis ikke enige og må forvente, at sagen trækker ud,” siger TV 2’s adm. direktør, Merete Eldrup.
Sagen startede sidste år, da Højesteret afgjorde, at en såkaldt rabatmodel, som TV 2 benyttede sig af, var ulovlig. TV 2 har dog ikke meget til overs for Viasats stævning.
“På TV 2 er vi efterhånden vant til, at Viasat tyr til retssager i deres konkurrence mod os. Vi ønsker en reel konkurrence på gode programmer og ikke på juridiske spidsfindigheder, men vi har levet med retssager i 15 år, og det er efterhånden fristende at kalde Viasats taktik for et absurd teater, hvor vi nærmest kun kan trække på skuldrene, mens advokaterne nu går ind til næste akt,” siger Merete Eldrup.
TV 3’s pressechef Søren Hedman, oplyser til Newspaq, at de ikke har nogen kommentarer til sagen, så længe den kører ved domstolene.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu