Konkursen undgået: Brøndby reddet

4. februar 2013 13:03 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Konkursen undgået: Brøndby reddet
Billede mangler

Brøndby IF har slået konkursens spøgelse tilbage fra dørtrinnet. I en fondsbørsmeddelelse fortæller klubben, at likviditeten er sikret. Samtidig kan klubbens ansatte se frem til fuld løn. Både med tilbagevirkende kraft og i fremtiden.   – Vi er rigtig glade for, at vi har fået skabt grundlaget for at videreføre Brøndby IF frem til kapitaltilførslen. Og vi er meget, meget glade for, at vi har sikret medarbejderne deres fulde løn, ikke blot i januar men også fremover, lyder det fra Brøndby-direktør Tommy Håkansson i fondsbørsmeddelelsen. 

 

Brøndbys ansatte skulle have haft løn i torsdags, men her udeblev checken. Men nu suser pengene ind på både spilleres og øvrige medarbejderes konti i dag og i morgen. Der har ellers været stor tvivl om både lønudbetalingen og den øvrige likviditet, men nu peger pilen i den rigtige retning.

– Alt dette er kun muliggjort, fordi det er lykkedes Brøndby IF ved aftaler med investorer og långivere samt via ordninger med kreditorer at sikre drift og likviditet frem til forårets kapitaltilførsel. Vi er meget ydmyge over for og tilfredse med den opbakning, der har været i og omkring klubben, fortsætter Brøndby-bossen.Brøndby ser nu frem mod en kapitaltilførsel i foråret, som gerne skal indbringe mellem 75 og 150 millioner kroner. Samtidig lægges aktieklasserne, A- og B-aktier, som planlagt sammen. 

I mandagens fondsbørsmeddelelse kunne Brøndby også fortælle, at klubben betaler Spillerforeningen fire millioner kroner i den verserende feriepengesag. Det er imidlertid langt fra modpartens ønsker. Forhandlingerne i dén sag er derfor langt fra et overstået kapitel. 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu