Kør forsigtigt i snevejret

12. februar 2013 09:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Kør forsigtigt i snevejret
Billede mangler

Landet over står vinterferie-ramte danskere op til en tirsdag, der kan byde på kælketure og knirkende sne under fødderne. Og måske derfor ser det faktisk ikke så slemt ud på de snedækkede veje indtil videre, men rådet fra Vejdirektoratet er alligevel klart: Tag af sted i god tid og kør forsigtigt. Det skriver bt.dk.

 

– Der er risiko for sneglatte veje, og så længe der falder sne, vil det jo fortsætte, så vi opfordrer folk til at være forsigtige. Indtil videre har vi dog ikke fået nogle meldinger om uheld, men der er også saltet mange steder, siger Maiken Bendtsen fra Vejdirektoratets Trafikinformation til bt.dk. 

Og vinteren har for alvor bidt sig fast. Særligt den østlige del af Sjælland og Bornholm var tirsdag morgen fuldstændig hyllet ind i hvidt, og ifølge vagthavende meteorolog Steen Rasmussen fra DMI kan det godt betale sig at tage et ekstra lag tøj på og finde kælken frem.

– Særligt i den østlige del af landet kan der komme op til 5 centimeter sne, så det kan da godt blive til en kælketur. Det kan dog klare op i løbet af eftermiddagen, men altså der vil fortsat være nattefrost resten af ugen, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu