ANNONCE

Koryfæ sælger ud: -Det er på tide

15. maj 2019 22:06 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Thomas Eje sælger nu flere ting på DBA - og hvis man er Linie 3-fan, så er det med at slå til.

Gennem årene har du med garanti både haft tåkrummende oplevelser og ustyrlige latter anfald, når du har set nogle af Linie 3s mange shows live eller på fjernsynet. Men en af hovedmændene i Linie 3 sælger nu ud af den store samling af rekvisitter, der har været med til at præge et langt liv i showbusiness.

Thomas Eje er nok bedst kendt som det ene medlem af Linie 3, hvor han har vist, at han både kan synge, men også håndtere flere forskellige instrumenter. Helt præcist kan den dygtige musiker spille på hele 12 instrumenter.

Og nu har du muligheden for at købe et eller flere af den folkekære entertainers instrumenter. Thomas Eje har nemlig sat flere af dem og lidt lydudstyr til salg på DBA. Det skriver DBA Guide.

Det ikoniske klaver

Hvis du har brugt bare det mindste tid på at se Linie 3, så har du nok stiftet bekendtskab med et helt særligt instrument.

– Det er købt i forbindelse med et Linie 3-show. Så tog jeg det med på turne i mit eget show bagefter bl.a. i Las Vegas, fortæller den nu 62-årige Thomas Eje til DBA Guide.

Han har siden anskaffet sig en del flere instrumenter. F.eks. har han fået bygget et andet klaver, så nu er det hvide Yamaha GT2 i overskud.

– Jeg har ikke brug for tre klaverer, så det er på tide at give det videre til en ny ejer, siger han til DBA Guide.

Det klassiske elflygel er fra 1990’erne, og Thomas Eje fortæller, at det er i meget pæn stand på trods af tourné.

– Det er et elegant klaver. Og det har en rigtig god lyd. Det har et godt anslag. Det her er kræs for kendere, fortæller Thomas Eje, der har flere gode ting at fortælle om sit klaver til salg på DBA.

– Det er for eksempel rart, at man kan skrue op og ned for det. Og så kan man sætte hovedtelefoner på, så man kan sidde og øve for sig selv, uden at forstyrre andre. Det er til folk, der nyder god musik, siger han til DBA Guide.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu