ANNONCE

Kræft af oralsex: Nu fylder hollywoodstjernen år

25. september 2019 09:07 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Michael Douglas har vundet Oscars som både producer og skuespiller. Både han og fruen fylder år den 25. september.

Der gik sikkert et suk gennem både mænd og kvinder, da Catherine Zeta-Jones og Michael Douglas pludselig var et par.

De to har været en del igennem. Onsdag den 25. september fylder de 125 år til sammen; Hun 50, han 75.

Artiklen fortsætter under videoen

Citatet “Grådighed er godt. Grådighed virker” fra den inkarnerede kapitalist Gordon Gekko i filmen “Wall Street” løftede i slutningen af 1980’erne skuespilleren Michael Douglas helt op i toppen af Hollywoods hierarki.

Rollen indbragte ham en Oscar – den ene af to, som den amerikanske filmmand kan bryste sig af, når han 25. september fylder 75 år.

Den anden Oscar-statuette vandt han allerede i 1976, hvor han var en af producerne på storfilmen “Gøgereden” med Jack Nicholson.

Som skuespiller slog Michael Douglas første gang for alvor igennem i tv-serien “The Streets of San Francisco” fra 1972-76.

Flere glansroller

Siden fejrede han succeser i filmroller som blandt andet eventyreren Jack Colton i “Nu går den vilde skattejagt” og opfølgeren “Jagten på Nilens juvel”.

Og som den brunstige familiefar Dan i thrilleren “Farligt begær”, hvor han kaster sig ud i et sidespring med en ustabil kvinde, som forfølger ham og koger hans datters kanin i en gryde.

I samme boldgade spillede han i 1992 liderlig politimand i den erotiske “Iskoldt begær”, og i det hele taget har sex og rygter om sex gennem årene klæbet til Michael Douglas.

Således har han både bekræftet og afvist en vedholdende historie om, at han i tillæg til sin afvænning for et alkoholmisbrug også skulle have været i behandling for afhængighed af sex.

Kræft af oralsex

Da han blev kureret for kræft i tungen, fortalte han desuden offentligt, at han havde fået sygdommen som følge af for meget oralsex, som havde overført hpv-virus til hans svælg.

Udtalelsen gjorde hans hustru, den 25 år yngre skuespiller Catherine Zeta- Jones, noget forlegen, og han har siden undskyldt over for hende – ligeledes offentligt.

Ind med modermælken

Livet i offentlighedens søgelys har Michael Douglas fået ind med modermælken.

Han er søn af en af Hollywoods mest feterede skuespillere, Kirk Douglas.

Og går sønnen Michael yderligere i farens fodspor, venter der mange år forude: Kirk Douglas lever i en alder af 102 år nemlig stadig.

Fruen bliver 50

Allerede som niårige optrådte Catherine Zeta-Jones i musicals i Londons West End, selv om hendes hjemmeadresse var i Swansea i Sydwales.

Catherine Zeta-Jones var bare 15 år, da hun droppede skolen og flyttede permanent til den britiske hovedstad for at bruge al sin energi på skuespillet.

Uundgåeligt blev Catherine Zeta-Jones tilbudt roller i film og tv. Med hovedrollen i tv-serien “The Darling Buds of May” fra 1991 til 1993, blev hun et af de mest celebre ansigter på de britiske øer.

Flygtede til USA

Men inden længe fik hun nok af ensformige filmroller. Samtidig ville den emsige engelske tabloidpresse ikke lade hende være i fred, så hun flygtede til USA.

Her fik skuespillerinden sit gennembrud i Zorro-filmen “Den maskerede hævner” og i “Lokkeduen”. I 2001 markerede hun sig i den prisvindende “Traffic”, og i 2003 hædredes hun selv med en Oscar-statuette for sin rolle som Velma Kelly i musicalhittet “Chicago”.

Efter de hektiske og succesfulde år skruede hun ned for arbejdspresset og op for familielivet.

Hun er gift med den præcis 25 år ældre stjerne Michael Douglas, og privatlivet har bragt flere udfordringer: kræftsygdom hos ham, depression og maniodepressiv lidelse hos hende og en kort separation.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu