ANNONCE

Kræver stjerne hædret

5. april 2021 17:34 | Af: Keld Stampe, ks@newsbreak.dk

Ny dokumentar har fået Tina Turner fans helt frem i skoene

En ny HBO dokumentar om Tina Turners liv og karriere har fået mange af hendes fans helt op på barrikaderne. De kræver hende optage i rockens Hall of Fame – igen.

Det skriver blandt andet TMZ.

Dokumentaren blev vist i slutningen af marts og efterfølgende er emnet blev voldsomt diskuteret på de sociale medier.

Er der sammen med Ike

Sagen er nemlig den, at den amerikanske rock mama allerede i 1991 fik plads i Rock and Roll Hall of Fame.

Dog sammen med sin efter sigende voldelige og manipulerende eksmand Ike Turner, som hun også tidligere dannede musikalsk par med.

Fansene mener, det vil være på sin plads, at hun får anerkendelsen for sin solokarriere, der startede helt tilbage i startfirserne, efter hun var blevet skilt fra Ike Turner i 1978.

I top fem blandt de nominerede

Ifølge Greg Harris, præsident og administrerende direktør for Rock and Roll Hall of Fame, er det dog et stykke hen ad vejen op til fansene selv at få Tina Turner med igen.

For hun er faktisk i top fem på listen over kunstnere, blandt andet sammen med Jay-Z og Mary J. Blige, der har opnået 2021 nominering til at blive optaget.

Den af netop de fem, der bliver peget hyppigst på ved fanafstemningen, der står på frem til den 7. maj, sikrer sig nemlig én af stemmerne ved den endelige afstemning, der foregår blandt kolleger, journalister og folk fra musikbranchen.

Kun sket én gang tidligere

Skulle Tina Turner blive optaget endnu engang, vil hun være den blot anden kvindelige kunstner, der opnår den store ære.

Hidtil er den kun overgået Stevie Nicks. Hun kom i det eksklusive selskab sammen med gruppen Fleetwood Mac i 1998 og igen som solist i 2019.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu