Krakket matador afviser luksus-adresse

23. januar 2013 10:29 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Krakket matador afviser luksus-adresse
Billede mangler

Du kan selv komme ud og besøge mig i Brønshøj, siger den svindeltiltalte ejendomsinvestor Kenneth Schwartz Thomsen til Business.dk.

 

Den svindeltiltalte tidligere ejendomsmatador Kenneth Schwarz Thomsen afviser, at han bor på en dyr adresse i Vedbæk og inviterer Business.dk på besøg i Brønshøj. Her bor han ifølge egne oplysninger:

“Du kan selv komme derud, jeg blev hentet i Brønshøj klokken syv her til morgen,” siger Kenneth Schwartz Thomsen, da han ankommer til Retten i Helsingør onsdag morgen sammen med sine to forsvarsadvokater. Den ene af dem – Karoly Nemeth – har også tidligere oplyst, at Schwartz Thomsen bor i en lejet lejlighed i Brønshøj.

Ifølge BT er Kenneth Schwarz Thomsen igen aktiv i ejendomsbranchen, og han er hjernen bag et nyt ejendoms-imperium, som drives fra Vedbæk, hvor Schwartz Thomsen ifølge avisen arbejder som konsulent for tidligere samarbejdspartnere på en prominent adresse.

En af de tidligere partnere, den tidligere Matas-materialist Christian Riiber bekræfter over for avisen, at Kenneth Schwartz Thomsen arbejder som konsulent for ham. Jyllands-Posten har tidligere oplyst, at Riiber har overtaget flere af Schwartz Thomsens tidligere ejendomme.

Den krakkede ejendomsmatador ønsker ikke at kommentere oplysningerne overfor Business.dk.

Kenneth Schwartz Thomsen gik konkurs i 2008 med sin ejendomskoncern Thorion Invest. Han afhøres i dag for første gang i Retten i Helsingør, hvor han er tiltalt for skattesnyd med luksusbiler og ejendomme.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu